HNV - Hrvatsko nacionalno vijeće republike Srbije  
   HRVATSKO NACIONALNO VIJEĆE U REPUBLICI SRBIJI 19. lipanj 2018. godine    


Broj posjeta: 615688


Arhiva aktualnosti   

Aktualnosti za mjesec kolovoz   

| 31.08.2017.
Donijeta Odluka o raspodjeli sredstava za financiranje programa i projekata nakladničke djelatnosti
 
Donijeta Odluka o raspodjeli sredstava za financiranje programa i projekata nakladničke djelatnosti Povjerenstvo Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske za dodjelu financijske potpore Hrvatima izvan Republike Hrvatske, donijelo je Odluku o raspodjeli sredstava za financiranje programa i projekata nakladničke djelatnosti organizacija hrvatskog iseljeništva u svrhu ostvarenja financijske potpore za 2017. godinu.

Odluka je donesena na temelju provedenog Javnog natječaja za prijavu programa i projekata nakladničke djelatnosti organizacija hrvatskog iseljeništva u svrhu ostvarenja financijske potpore za 2017. godinu, koji je bio objavljen na mrežnim stranicama Središnjeg državnoga ureda www.hrvatiizvanrh.hr od 3. srpnja do 2. kolovoza 2017. godine i prijedloga navedenog Povjerenstva.

Javni natječaj se provodi s ciljem podupiranja programa/projekata nakladničke djelatnosti kojima se želi očuvati hrvatski jezik, kultura i identitet ali i razvijati suradnja sa hrvatskim iseljenicima i njihovim udrugama, zakladama, ustanovama i ostalim organizacijama.

Odluka o raspodjeli sredstava nalazi se na poveznici:

http://www.hrvatiizvanrh.hr/pdf/hmiu2078743566.pdf


 


Pogledajte foto galeriju