HNV - Hrvatsko nacionalno vijeće republike Srbije  
   HRVATSKO NACIONALNO VIJEĆE U REPUBLICI SRBIJI 19. srpanj 2019. godine    


Broj posjeta: 790420


Knjiga dojmova

nazad      1 | 2 | 3 | 4 | 5 |6| 7 | 8      dalje

Klikom na brojeve birate željenu stranicu.


26. Luka (03.06.2003. / Host: ns0.tippnet.co.yu)
Zbilja sam oduševljen, prije svega radi kvalitete i izgleda site-a, a kao drugo obiljem i ažurnošæu vijesti koje objavljujete. Puno uspjeha u daljem radu jer Hrvati zaslužuju i profesionalnu i ažurnu internet prezentaciju u SCG.


27. igor celikovic (26.04.2003. / Host: ns0.tippnet.co.yu)
prelijepo... jako mi je drago sto je zazivjela ova web-stranica toliko bitne ustanove za hrvatski narod u vojvodini - srbiji... veoma je profesionalno uradjena i to mi se svidja, a design je stvarno super odradjen... sve u svemu, cestitke na ovom poslu i nadam se da cemo uskoro gledati i web www.hic.org.yu kao funkcionalan web-site...


28. Marko Žariæ (23.04.2003. / Host: pD9E1862F.dip.t-dialin.net)
Veselim se svakom napretku na dobrobit naše zajednice, pa me tako razveselila i vijest o moguænosti konstituiranja HNV, a potom i samo konstituiranje. No kao što u svakom zlu ima i neèeg dobrog, izgleda da ni obratno nije iskljuèeno, jer kako inaèe protumaèiti ovo što se s HNV dogaða? Vijeæe još nije neka jaka institucija koja bi sebi mogla dopustiti luksuz samorazarajuæih podjela. Ono tek treba stvoriti odreðeni kredibilitet – pa i u svom narodu – a evo rasipa se nešto što još nije ni stalo na noge. Ako je veæ sam temelj raspuknut, kako na njemu graditi neko trajnije zdanje? Ne bi li èlanovi HNV, a mislim na sve a ne samo na nekakve liste, jer Vijeæe je jedan organizam, trebali smoæi samo malo hrabrosti i preskoèiti preko svoje sjene. Ne bi to baš morao biti neki veliki korak – ta ni sjene još nisu neke ogromne, no pomoglo bi se rastu povjerenja u to novo tijelo, a povjerenje nam je i te kako potrebno, jer ovako nekako ispada kao da je Vijeæe osnovano da posluži promociji pojedinih njegovih èlanova, umjesto da su èlanovi u službi Vijeæa i ne bas beznaèajnih zadaæa koje pred njim stoje. Malo više samoprijegora a malo manje samodopadljivosti i istjerivanja pravde pseudodemokratskim sredstvima ne bi zacijelo nikome skinulo krunu s glave, a pomoglo bi prije svega svima nama zbog kojih valjda Vijeæe i postoji, a onda i samim èlanovima da im i sjene budu veæe.
Nadam se da u knjigu dojmova pripuštate i malo kritiènije tonove, pogotovo ako su dobronamjerni, te da ovaj prilog neæete izostaviti iz uvrštavanja.
Želim vam svima puno ustrajnosti u radu koji još dugo neæe donositi ništa prestižnoga, no koji æe biti temelj opstanka na tim tako domaæim i dragim prostorima. U to ime puno svakoga dobra i iskrene èestitke na lijepo i moderno dizajniranoj stranici!

http://www.zaric.de


29. Illés Hajnalka (22.04.2003. / Host: ns0.tippnet.co.yu)
Mindenek elõtt gratulálni szeretnék Ivánovity tanár úrnak a honlap megnyitása és üzemeltetése kapcsán!
Kivitelezésében, tartalmában és minden szempontból EURÓPAI szintû és professzionális emberek munkáját tükrözi!
Sikeres és áldásos munkát kívánok a honlap minden munkatársának!


30. Aleksandar David (20.04.2003. / Host: P-4.226.EUnet.yu)
Sve èestitke za sajt koji je kreiran na visoko profesionalan naèin. Možda ne bi bilo loše da postavite linkove i sa informativnim glasilima,zatim kulturnim institucijama i sl. na hrvatskom jeziku. Želim vam Sretan Uskrs i puno uspjeha i daljem radu.


nazad      1 | 2 | 3 | 4 | 5 |6| 7 | 8      dalje

Klikom na brojeve birate željenu stranicu.


Upišite se u našu knjigu dojmova

Da bi ste uspešno poslali Vaš komentar potrebno je da ispunite tražena polja. Nakon slanja, ukoliko ste popunili sva tražena polja, i ovjere od strane administratora, Vaš komentar će biti objavljen na prezentaciji.

Polja sa oznakama (*) predstavljaju polja koja ste OBAVEZNI popuniti.


Vaše ime: *
E-mail adresa:
Web adresa: (sa http://)
Vaš komentar: *
Kod sa slike:
   
Pogledajte foto galeriju